tisdag 5 augusti 2008

Celda

Så var dagen äntligen kommen, den dagen då vi skulle hämta Celda! De hade verkligen blivit större sen sist vi såg dem men fortfarande lika söta om inte ännu sötare!

Det gick jättebra att köra hem, hon pep lite den första milen men sen sov hon som en stock. Både Henrik och jag var mer nödiga än henne men ville inte stanna med risken att väcka henne i onödan. Så vi körde i ett streck från Härnösand till Rättvik, med ett stopp på drive-inen på Max i Bollnäs för lite förtäring. Hon tittade upp på oss och jäspade när vi åt å så somnade hon igen. Men tro inte att hon är lung och mesig för det, när vi kom hem och släppte ut henne i mörkret på gården drog hon genast en lov för att kolla vad det var för ställe hon kommit på.


Avslappnad i bilen på väg hem

I dag har vi gått våran första skogspromenad, jag gick och hon sprang som en tok, över å under stock å sten, inte rädd för nåt. En tur till Näset blev det oxå, Rayban blev överlycklig att få se en sån fin liten flicka. Jag var tvungen att sätta honom så han inte skulle springa över henne å då vågade hon sig fram för att se vad det var för en tok, å då blev även han lugnare. De andra djuren spar vi till nästa gång..

Inga kommentarer: