söndag 1 februari 2009

trötta

10 dagar utan både Henrik och Celda, som tur var fick jag iaf en trevlig weekend i sthlm med goda vänner! Celda har skött sig jättebra i Dalsland, fast hon kammat av hela området på gäddhuvuden... Henriks hyresvärd är gäddfiskare och det ligger gäddrester över hela gården, och dem har Celda specialiserat sig på att hitta.

I lördags gjorde jag nåt jag inte känns tränad för, körde drag. Ska försöka dragmeritera Cillas hoffe Bogey. Det gick sådär, när vi väl var på spåret gick han väldigt bra men därimellan hade vi en hel del dikeskörningar. Han blir rädd helt utan förvaring men däremellan springer han med hög svans. Så med lite mer träning så ska vi nog lyckas!

Idag har Celda och jag varit på träning i körhuset här i rättvik. Brukshundklubben har träning där varje söndagkväll. Celda var helspeedad så jag körde mest passivitetsträning och där är hon riktigt duktig! Hon kan sitta väldigt länge och bara kolla läget, även om hon är väldigt intresserad av vad som sker runt ikring. Kör jag fot därmot så har energin väldigt lätt att rinna över och hon kan inte koncentrera sig, därför valde jag passivitet idag då jag var lite trött oxå... Nu ligger vi båda två på golvet å slappar.

Inga kommentarer: