söndag 2 november 2008

Ren kärlek

Vi är så glada över våran Celda å så nöjda med hur duktig vi tycker att hon är! Hon är så fin och så himla mysig! Tro inte att vi någonsin kommer skriva något dåligt om henne ;) Jo vi ska vara ärliga men just nu kan nog vi inte se några fel hon gör hon är bara bra å fin å go...

[image-upload-196-790530.jpg]

Snön kom i fredags, å det var en fundersam dam som gick ut på bron. Hon vågade först inte riktigt sätta ut tassen utan stod och trevade ett tag, sen satte hon sig å så fram med tassen igen. Å jag som ville att hon skulle lösa det själv fick stå i morgonrocken med dörren öppen å huttra... Nu har hon iaf fattat hur kul det är med snö!

Vi klarar oss oftast bra utan koppel på promenaderna nu för tiden, det är bara om vi ska förbi farlig trafik eller likn. som vi använder det annars är det fritt följ som gäller. Det funkar bra även om vi får påminna henne då och då, särskillt när vi går båda två för då vet hon ibland inte vem hon ska gå brevid även om det bara är en av oss har "komandot" under varje promenad.

Vi kör på med spontanapportering och i går hämtade hon en fågel för första gången, först visste hon inte riktigt vad hon skulle göra med den utan nosade mest på den. Vi lät henne nosa å bita på den å så ropade jag på henne å hon tog upp den och kom direkt. Hon släppte den framför fötterna men vi var glada och nöjda över att hon kom med den och ville inte tjata, det får bli senare!

Inga kommentarer: