måndag 1 december 2008

Hetsätning av tuggben

Nu var det ett tag sen vi skrev, å det har inte hänt så himla mycket nya hundgrejer. Vi kör på med lydnaden som förut, försöker göra lite mer spontanapporter men har lite problem att hon släpper apporten framför fötterna på oss när hon kommer in, samt att hon väldigt gärna leker och kastar med apporten. Vi får fundera på hur vi ska jobba vidare med detta... (Tips mottages gärna!)

Om vi inte har aktiverat henne tillräckligt så går hon runt med minst två av hennes leksaker å kastar med dem i luften hela kvällen. Det ska helst vara en jeansfläta och en strumpa med boll i så det hänger å slänger ordentligt. Att hon alltid ska ha något i munnen! Borde få städbidrag från komunen om det fortsätter så här! Hon kan gå å bära en flaska å sedan hitta en burk som hon oxå absoult ska ha med sig, hon är ju för söt! Fast alla dessa plastpåsar skulle jag gärna vara utan, vad folk skräpar ner!
[image-upload-200-734193.jpg]
På kontoret är jag jättelugn och snäll!

Tuggben är mycket gott! Spelar ingen roll hur hårt ben vi köper hon äter tills det tar slut. Hon verkligen hetsäter det som en bullimiker ungefär, vi får lov att ta ifrån henne benet när hon ätit på det ett tag.

[image-upload-196-768010.jpg]

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Kul att läsa hur det går för er! Tror det är en liten Siv2 ni har! :-) Divan bär åxå gärna på minst två saker samtidigt, när hon var som värst i sin ungdom åt hon upp ett stort hårdpressat tuggben om dan och hon släppte apporten på mina fötter... Kenth hjälpte mig med apporteringsfrågan så slå en signal till Härnösand så löser det sig nog snart!

//Mirja & Adiva