söndag 19 oktober 2008

Vackert höstväder

Den här veckan har jag och Celda varit ute och jobbat två stycken vackra höstdagar. Det gick liksom inte att vara på kontoret då frosten låg på backen och solen strålade, skönt att man kan välja att vara ute såndana dagar!

Idag var Celda och jag till Falun med Malin och hennes två valpar för att kolla på en barmarkstävling i drag. Kul att se samt kul att träffa så många gamla bekantskaper å bra för valparna att få se så mycket hundar å folk. Celda ligger utslagen på golvet och sover. Hon är så "söt" ibland när hon ska somna för hon vill liksom inte sova utan ligger och pip/pratar/gnäller som en protest att hon är trött å så helt plötsligt så dåsar hon ihop och sover djupt.

Henrik har gjort klart hundkojan och vi har börjat träna Celda att vara där å det fungerar bra. Vi kommer inte att behöva ha henne där så mycket men det känns skönt att ha möjligheten.

[image-upload-107-729435.jpg]
Kommande vecka blir ingen bra hundvecka. Jag ska på konferans i Övik å Henrik ska på en massa möten + hålla en introduktion. Han kommer ändå att ha mer tid över så hon får va med han men vackert nöja sig med att det kommer att bli en hel del biltid å inte så långa promenader som vanligt.

Inga kommentarer: